Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Fax: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail: Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Građevina 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Dom > Vijesti > Sadržaj
Brežuljkastom uređenje interijera drva poput aluminijske ploče Dec 01, 2017

9.jpg

Brojni ploveći na valovimaDrvo, poput aluminijskih panelaZamotajte unutrašnjost susjedstvo centar u Šangaju okupiti lokalne zajednice i stvoriti toplu i iskrenu atmosferu.

Zove Underground šuma, Wutopia Lab projekt je zamišljen kao posljednji dio Onepark Gubei zajednice klub, koji je već završio drugim prostorima kao što su fitness, joga, SPA, bazen, kava, dječje igralište.


10.jpg


Je autor želio stvoriti više kao "socijalističkog" prostora, s naglaskom na korištenje zgrade kao alat, za aktiviranje smislu zajednice centri pod uvjetom restriktivne unutarnje otvoriti i daljnje promicanje komunikacije susjedstvu


1.JPG


Dvokatne zgrade, koji pokrivaju ukupno 1.000 četvornih metara prostora, sastoji se od sala, soba za čitanje, dječje knjižnice, Galerija i audio-vizualne soba.Smješten u Onepark Gubei - high-end stambene četvrti i plodno mjesto u Šangaju - posjetitelja uđe u zgradu sa ogroman drva pokrivena stepenište koje može također poslužiti kao javni prostor za odabir i uzeti brz pogled na knjige.

7.jpg


Arhitekti htjeli stvoriti ideju besplatno čitanje i umjetnosti scena u unutrašnji prostor. Oni su naručio redizajn projekta koja je već počela gradnja. U provedbi određenih arhitekata koristiti razumno i ekonomičan način da se umiješa u promjene dizajna.

Bez promjene izvorne strukture, zoniranje, normi i drugih dizajn osnovu slučaja, cijeli prostor okoliš dovršava svoje ponovno roditi. Na ulazu kat (gornji kat), zakrivljenostiDrvo zrno aluminijske pločenježno uspone i padove, oblak, kao lusteri zavojima kroz mjesto, kao da u dvorištu zelene je pozvan unutra i rafiniran u obliku šume kao slobodan prostor. Stanovnike možete ukloniti masku u društvenom životu i imaju opuštenu komunikaciju ovdje radošću festivala.6.jpg

"Kao što ljudi trebaju biti potopljen, arhitekti koristi veliko područje crne slabe stupanj aktivnosti i daljnje korištenje crne i svjetlo za stvaranje više privatni, meditativni prostor u krila i kupaonica," dodao je arhitekata.

Arhitekti htjeli stvoriti najtajanstvenijih raspoloženje kupaonicu unutar cijele zajednice. Susjedstvo centar do arhitektonske vizije besplatne komunikacije i razmišljanja.

3.jpg


5.jpg